Isolatiebedrijf West Betuwe

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in West Betuwe en regio!

Isoleren in West Betuwe

Isolatiebedrijf in West Betuwe nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis of bedrijfspand. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in het isoleren van woningen en bedrijven in het midden en oosten van het land. We werken in de hele provincie Gelderland, dus ook in de gemeente West Betuwe helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kruipruimte isolatie West Betuwe

Isolatie aanbrengen kan op verschillende manieren en plekken in de kruipruimte. Wanneer we isolatiemateriaal op de bodem leggen noemen we dit bodemisolatie. Echter wordt in Betuwe West in de volksmond vaak kruipruimte isolatie gebruikt. Door isolatie op de bodem te leggen, komt kou en vocht uit de bodem niet langer omhoog. Er ontstaat een droge luchtlaag waarmee eveneens problemen als gevolg van een vochtige of natte kruipruimte worden voorkomen, denk aan schimmel, rot en stank.

Vloerisolatie West Betuwe

Isoleren onder de vloer gebeurt door middel van vloerisolatie. Dit kan op twee manieren, namelijk rechtstreeks onder de vloer óf bovenaan tegen de kruipruimte. Direct onder de vloer isoleren kan alleen wanneer het gaat om een houten vloer, want deze zal er dan helemaal uit moeten alvorens we kunnen beginnen. Daarom is isolatiemateriaal tegen de bovenkant van de kruipkelder aan te raden. Deze dient dan wel hoog genoeg te zijn. Graag kijken we of vloerisolatie in West Betuwe bij jouw woning mogelijk is.

Spouwmuurisolatie West Betuwe

De meeste inwoners van de gemeente West Betuwe kiezen voor spouwmuurisolatie, al dan niet in combinatie met een andere isolatiemaatregel. Isolatie van de spouwmuur is niet alleen binnen één dag uitgevoerd, maar het is ook relatief goedkoop dankzij subsidie. Bovendien heb je het snel terugverdiend door de hoge energieprijzen. Spouwmuurisolatie in West Betuwe is mogelijk bij nagenoeg elke woning vanaf 1920 die voorzien is van een spouw, dat is de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een huis.

Gevelisolatie West Betuwe

Via de muren van een huis ontsnapt veel warmte naar buiten. Ook worden muren in de zomer erg heet, waardoor de warmte in huis blijft hangen. Zowel in de zomer als winter kan isolatie ervoor zorgen om de temperatuur in huis aangenaam te houden. Zo ook gevelisolatie. Bij het isoleren van de gevel wordt isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de muur geplaatst, met als bijkomstigheid is dat de gevel er vervolgens ook weer als nieuw uitziet!

Dakisolatie West Betuwe

Warmte trekt altijd naar boven, dus dit gaat verloren via het dak. Daarom is dakisolatie een maatregel die veel energie kan besparen. In West Betuwe kunnen we dakisolatie op 2 manieren uitvoeren, namelijk van binnenuit of van buitenaf. Isoleren van binnenuit gebeurt rechtstreeks tegen het dak. Dat is de meest voorkomende manier. Isolatie van buitenaf gebeurt doorgaans alleen bij nieuwbouw, dakreparatie en dakvernieuwing, omdat het dak hierbij tijdelijk gestript moet worden.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in West Betuwe

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in West Betuwe is actief in de hele gemeente. Woon je in Geldermalsen, Asperen, Heukelum, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Est, Gellicum, Haaften, Heesselt, Hellouw, Herwijnen, Meteren, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Vuren, Waardenburg, Benedeneind, Boveneind, Diefdijk, Friezenwijk, Hattelaar, Hucht, Kerkeneind, Leuven, Mariënwaerdt, Mark, Pijpekast, Snelleveld, Vogelswerf, Zennewijnen of in de wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.