Spouwmuurisolatie Gelderland

Spouwmuur laten isoleren?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Gelderland? Aarzel dan niet om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kan je binnen één minuut doen. Binnen twee werkdagen ontvang je dan een op maat gemaakte prijsopgave. Zo kun je inzicht krijgen in de kosten van spouwmuurisolatie en kun je beslissen of je de spouwmuur van je huis wilt laten isoleren. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom spouwisolatie?

Er kan veel warmte verloren gaan via het spouwmuur. Door spouwmuurisolatie toe te passen, kun je dit voorkomen. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandlasten.

Langer warm in huis

Besparen op energie

Hogere woningwaarde

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de meest populaire manieren om een huis in Gelderland te verduurzamen. Het kan in bijna elk huis dat na 1920 is gebouwd, mits het een spouw heeft van ten minste 4 cm breed. Bovendien is het relatief goedkoop en kan het vaak in één dag worden gedaan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Spouwmuur isoleren

Bij spouwmuurisolatie wordt de luchtruimte (spouw) tussen de binnen- en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal via boorgaten in de muur. Het aantal en de grootte van deze gaten is afhankelijk van het type isolatiemateriaal en de muur. Als het isolatiemateriaal is geplaatst, worden de boorgaten netjes dichtgemaakt met specie in dezelfde kleur als de muur, zodat je er niets meer van ziet.

Isolatiemateriaal

Er zijn verschillende soorten materialen die gebruikt kunnen worden voor spouwmuurisolatie. De keuze voor het juiste materiaal hangt onder andere af van de breedte van de spouw. Bij een smalle spouw wordt vaak UF-schuim, CFK-vrij purschuim of PS-schuimparel (polystyreen) aangeraden. Bij een bredere spouw zijn steenwol of glaswol vaak een goede optie. Wij helpen je graag met gratis en vrijblijvend advies bij het maken van een keuze.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor spouwmuurisolatie in Gelderland

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Gelderland

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Gelderland. Woon je in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Barneveld, Epe, Doetinchem, Geldermalsen, Harderwijk, Zutphen, Elst, Zevenaar, Nijkerk, Rheden, Tiel, Wijchen, Wageningen, Bemmel, Huissen, Didam, Groesbeek, Lochem, Oosterbeek, Zaltbommel, Renkum, Lichtenvoorde, Culemborg of wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.