Isolatiebedrijf Nijkerk

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Nijkerk en omgeving!

Isoleren in Nijkerk

Isolatiebedrijf in Nijkerk nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning of bedrijfspand in Nijkerk. Je zit dus nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in het isoleren van particuliere woningen en bedrijven in het midden en oosten van het land. We werken in de hele provincie Gelderland, dus ook in Nijkerk helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kruipruimte isolatie Nijkerk

Kruipruimte isolatie van je woning in Nijkerk zorgt ervoor dat daar een warme en droge luchtlaag wordt gecreëerd. Hierdoor houd je kou en tocht vanuit de bodem tegen en zorg je dat dit niet langer via de grond omhoog trekt. Daarmee voorkom of verhelp je tegelijkertijd een natte of vochtige kruipruimte en problemen als schimmel, rot en stank. Om te weten wat de kosten zijn van kruipruimte isolatie in Nijkerk, kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen.

Vloerisolatie Nijkerk

Bij bodemisolatie wordt het materiaal aangebracht op de bodem van de kruipkelder, terwijl dit bij vloerisolatie juist tegen de bovenzijde wordt geplaatst. Als de kruipkelder te laag is, kan een houten vloer bij uitzondering ook van bovenaf worden geïsoleerd. Maar in dat geval moet de vloer er wel eerst uit worden gehaald. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor de isolatie van jouw vloer in Nijkerk. Daarvoor bieden we je graag een gratis offerte en een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Spouwmuurisolatie Nijkerk

Spouwmuurisolatie kan een aanzienlijke besparing opleveren op je energierekening. Dit komt doordat de isolatie ervoor zorgt dat je huis in de winter warmte vasthoudt en in de zomer juist koel blijft. Zo bespaar je geld op verwarmingskosten en op de koelingskosten én ervaar je het hele jaar door meer comfort. Als je geïnteresseerd bent in het laten isoleren van de spouwmuren van je woning in Nijkerk, neem dan vrijblijvend contact op voor de kosten en mogelijkheden.

Gevelisolatie Nijkerk

Als jouw huis in Nijkerk geen spouwmuren heeft, kan gevelisolatie een uitstekend alternatief zijn. Dit wordt ook wel muurisolatie genoemd en kan bijna bij elk huis worden toegepast. Bij gevelisolatie wordt het isolatiemateriaal namelijk tegen de buitenmuur geplaatst. Hierna wordt het netjes afgewerkt, waardoor de muur er weer als nieuw uitziet. Het is bovendien een aantrekkelijke optie voor woningen met oude, slechte of onaantrekkelijke gevels, omdat het niet alleen energie bespaart, maar ook de uitstraling van je huis verbetert.

Dakisolatie Nijkerk

Dakisolatie kan op twee manieren, namelijk door isolatie van binnenuit óf van buitenaf. Het isoleren van binnen komt het meeste voor, omdat dit direct tegen de dakconstructie kan worden geplaatst. Bij isolatie van buitenaf moet daarentegen eerst het dak worden verwijderd. Dat gebeurt eigenlijk alleen bij nieuwbouw, dakrenovatie en dakvernieuwing. Op zoek naar isolatie van het platte of schuine dak van jouw woning in Nijkerk? Neem dan gerust contact op voor de kosten en mogelijkheden, geheel vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Nijkerk

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Nijkerk is actief in de hele regio. Woon je in Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Appel, Driedorp, Holkerveen of in de wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze monteurs voor een offerte op maat of persoonlijk advies.