Isolatiebedrijf Geldermalsen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Geldermalsen en regio!

Isoleren in Geldermalsen

Isolatiebedrijf in Geldermalsen nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis of bedrijf in Geldermalsen. Je zit dus nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in het isoleren van particuliere woningen en bedrijven in het midden en oosten van het land. We werken in de hele provincie Gelderland, dus ook in Geldermalsen helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kruipruimte isolatie Geldermalsen

De bodem van een woning is vaak koud en kan ook vochtig zijn. Dit trekt via de kruipruimte omhoog. Daarom is het verstandig om kruipruimte isolatie toe te laten passen. Dat kan door het laten plaatsen van isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder. Vandaar dat dit ook wel bodemisolatie wordt genoemd. Hierdoor ontstaat een luchtlaag die kou, tocht en vocht tegenhoudt. Op die manier blijft de kruipruimte droog en trekt vocht niet langer omhoog in jouw woning in Geldermalsen.

Vloerisolatie Geldermalsen

Zowel bij houten vloeren als betonnen vloeren kan vloerisolatie worden toegepast. In de meeste gevallen wordt isolatiemateriaal aan de bovenzijde van de kruipkelder geplaatst. Maar het kan ook rechtstreeks onder de vloer worden bevestigd, bijvoorbeeld wanneer de kruipkelder te laag is óf als de vloer eruit kan worden gehaald (bij houten vloeren). Wat de meest aantrekkelijke vorm van vloer isoleren is voor jouw woning in Geldermalsen vertellen we graag. En natuurlijk ontvang je daarbij gratis en vrijblijvend een prijsoverzicht op maat.

Spouwmuurisolatie Geldermalsen

Met spouwmuurisolatie kun je veel energie besparen. Veel inwoners van Geldermalsen kiezen daarom sowieso voor deze vorm van isoleren. Bij isolatie van de spouwmuur wordt de luchtruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Dat gebeurt aan de hand van tientallen kleine boorgaatjes. Nadat deze weer zijn dichtgemaakt en de muur is gevuld, merk je meteen dat het wooncomfort verhoogt en de energierekening omlaag gaat. Dat kan tot maar liefst 30% schelen.

Gevelisolatie Geldermalsen

Huizen in Geldermalsen met oude of lelijke gevels zijn erg gebaat bij gevelisolatie. Hierbij wordt isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de muur geplaatst, waardoor de gevel wordt geïsoleerd. Zo ontsnapt er geen warmte meer uit huis via de muren. Bovendien ziet de muur er weer als nieuw uit, doordat deze wordt afgewerkt met bijvoorbeeld steenstrips, stucwerk of prefabricage. Benieuwd naar de opties voor de gevel van jouw woning? Wij voorzien je graag kosteloos van advies en offerte!

Dakisolatie Geldermalsen

Wanneer je je dak laat isoleren, dan kun je daarmee een hoop energie besparen. Warmte verlaat dan namelijk niet langer je woning via het dak. Als je dakisolatie wilt laten uitvoeren, kun je kiezen voor isolatie van binnenuit of buitenaf. In Geldermalsen kunnen we je helpen bij deze beide vormen van dakisolatie, zowel voor platte als schuine daken. Ook adviseren we je graag met betrekking tot de mogelijkheden, voordelen en kosten. Uiteraard is dat geheel gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Geldermalsen

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Geldermalsen is werkzaam in de hele regio. Woon je in Geldermalsen, Geldermalsen-Centrum, Oranjebuurt, Middengebied, Geldermalsen-Oost, Villadeel Stationswijk, ’t Rot, Tuindorp, Rivierenwijk, Emmawijk, Stationswijk, Staatsliedenbuurt, Hooge Hoeven, Boomkamp, Kalenberg, Steenvliet, Lingedonk, De Plantage of wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.