Isolatiebedrijf Wijchen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Wijchen en omgeving!

Isoleren in Wijchen

Isolatiebedrijf in Wijchen nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Wijchen. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in het isoleren van particuliere woningen en bedrijven in het midden en oosten van het land. We werken in de hele provincie Gelderland, dus ook in Wijchen helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kruipruimte isolatie Wijchen

Kruipruimte isolatie creëert een droge en warme luchtlaag die voorkomt dat koude lucht en vocht naar via de grond je woning in Wijchen binnenkomt. Zo blijft de temperatuur binnenshuis behouden. Isolatie van de kruipruimte wordt ook wel bodemisolatie genoemd, omdat het isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte wordt geplaatst. Het is ook aan te raden in geval van een natte of vochtige kruipruimte, omdat je daarmee gevolgen zoals schimmel, rot en stank kan voorkomen.

Vloerisolatie Wijchen

Anders dan bij isolatie van de bodem, wordt isolatiemateriaal bij vloerisolatie aan de bovenzijde van de kruipkelder bevestigd. Dit heeft enkele voordelen, maar het effect is nagenoeg gelijk. Ook hiermee houdt je koude lucht en vocht vanuit de kruipkelder tegen. Wij vertellen je graag meer over de kosten, mogelijkheden en voordelen van vloerisolatie in Wijchen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte en een adviesgesprek.

Spouwmuurisolatie Wijchen

Als je in Wijchen woont en overweegt je huis te isoleren, dan is een spouwmuurisolatie een interessante keuze. Bij isolatie van de spouw wordt het isolatiemateriaal geplaatst in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Hierdoor blijft het ’s winters langer warm in huis, maar ook in de zomer zorgt het ervoor dat hitte juist buiten blijft. Dit betekent dat je ongeacht het seizoen meer comfort ervaart en bovendien flink bespaart op de kosten.

Gevelisolatie Wijchen

Bij gevelisolatie van een woning, wordt de buitenkant van de muur geïsoleerd. Dit is een optie die bij vrijwel elk huis mogelijk is. Er zijn diverse soorten materialen, kleuren en afwerkingen beschikbaar om de gevel(s) van een huis te isoleren. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor gevelisolatie in Wijchen. Je krijgt dan binnen twee werkdagen een advies, zonder enige verplichting.

Dakisolatie Wijchen

Dakisolatie kan op twee manieren, namelijk van binnenuit of van buitenaf. Isolatie van de binnenkant is het meest gebruikelijk, omdat het materiaal dan rechtstreeks tegen de dakconstructie wordt bevestigd. Bij isolatie van buiten dient eerst de dakbedekking te worden verwijderd. Dat gebeurt doorgaans alleen bij dakvernieuwing, dakreparatie of nieuwbouw. Wij kunnen beide vormen van dakisolatie in Wijchen voor je uitvoeren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Wijchen

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Wijchen is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Wijchen, Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Boskant, Bullenkamp, Den Hoef, Heiveld, Hoogbroek, Klispoel, Laak, Lienden, Lunen, Teersdijk, Wezel, Woezik of wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.