Vloerisolatie Gelderland

Vloer laten isoleren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van vloerisolatie in Gelderland? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je een op maat gemaakte prijsopgave. Zo krijg je inzicht in de kosten van vloerisolatie en kun je beslissen of je de vloer door ons wilt laten isoleren. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie. Wij werken in de hele provincie.

Contact

Waarom vloerisolatie?

Er kan veel warmte verloren gaan via de vloer. Door vloerisolatie toe te passen, kun je dit voorkomen. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandlasten.

Langer warm in huis

Besparen op energie

Hogere woningwaarde

Bodem- of vloerisolatie?

Bodem- en vloerisolatie zijn beide vormen van isolatie voor de ondergrond van een woning, maar zijn op verschillende wijzen aan te brengen. Bij bodemisolatie wordt het isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst, terwijl bij vloerisolatie het materiaal vlak onder de vloer of aan de bovenkant van de kruipruimte wordt geplaatst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Houten vloer

Er zijn verschillende manieren om een houten vloer te isoleren. Een van de meest voorkomende methodes is het plaatsen van isolatie tussen de balken aan de onderzijde van de vloer, vanuit de kruipruimte. Dit kan echter niet in alle gevallen, bijvoorbeeld als de kruipruimte te laag is. In dat geval kan de vloer ook van boven geïsoleerd worden, door het verwijderen van de houten vloerplanken. De isolatie wordt dan op de vloerconstructie aangebracht en de vloerplanken worden hier weer op gelegd.

Betonnen vloer

Er zijn verschillende manieren om een betonnen vloer te isoleren. Een van de meest voorkomende methodes is het plaatsen van isolatie aan de bovenzijde van de kruipruimte, tegen de onderkant van de vloer. Dit kan echter niet in alle gevallen, bijvoorbeeld als de kruipruimte te laag is. In dat geval kan de vloer ook geïsoleerd worden door het plaatsen van isolatie aan de onderzijde van de kruipruimte, ook wel bodemisolatie genoemd. Wil je weten welke vorm van vloerisolatie het beste bij jouw situatie past? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor vloerisolatie in Gelderland

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Gelderland

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Gelderland. Woon je in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Barneveld, Epe, Doetinchem, Geldermalsen, Harderwijk, Zutphen, Elst, Zevenaar, Nijkerk, Rheden, Tiel, Wijchen, Wageningen, Bemmel, Huissen, Didam, Groesbeek, Lochem, Oosterbeek, Zaltbommel, Renkum, Lichtenvoorde, Culemborg of wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.