Isolatiebedrijf Wageningen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Wageningen en omgeving!

Isoleren in Wageningen

Isolatiebedrijf in Wageningen nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis of bedrijfspand in Wageningen. Je zit dus nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in het isoleren van particuliere woningen en bedrijven in het midden en oosten van het land. We werken in de hele provincie Gelderland, dus ook in Wageningen helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kruipruimte isolatie Wageningen

Wanneer de grond in de kruipruimte vochtig is, kan dit leiden tot problemen zoals schimmel, rot en stank. In dit geval kan het verstandig zijn om de kruipruimte in Wageningen te isoleren. Door kruipruimte isolatie kan een warme en droge luchtlaag worden gecreëerd, waardoor kou en tocht vanuit de bodem worden tegengehouden. De isolatie wordt op de bodem van de kruipkelder geplaatst, ook wel bodemisolatie genoemd.

Vloerisolatie Wageningen

Om de energiebesparing en het comfort in je huis te verhogen, zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Een van de opties is het isoleren van je woning tegen kou en vocht. Een specifieke manier om dit te doen is door middel van vloerisolatie. Dit betekent dat je isolatiemateriaal plaatst aan de onderkant van je vloer, tegen de bovenkant van de kruipruimte. Als je geïnteresseerd bent in vloerisolatie in Wageningen, aarzel dan niet om ons te contacteren voor advies of om een gratis offerte aan te vragen.

Spouwmuurisolatie Wageningen

Spouwmuurisolatie is een manier om de temperatuur in je huis beter te reguleren en om energie- en kosten te besparen. Dit doe je door isolatiemateriaal te plaatsen tussen de binnen- en buitenmuur van je woning. Hierdoor blijf je in de winter warm en in de zomer koel, wat leidt tot lagere kosten voor verwarming én koeling. Als je in Wageningen woont en geïnteresseerd bent in de mogelijkheden of de kosten van spouwmuurisolatie, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Gevelisolatie Wageningen

Met gevelisolatie kun je elke woning in Wageningen isoleren. Deze vorm van isolatie staat ook wel bekend als muurisolatie. Er zijn allerlei materialen, kleuren, vormen en afwerkingen beschikbaar om de gevel(s) van je huis te isoleren. Als je wilt weten wat de kosten zouden zijn voor gevelisolatie, neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Dakisolatie Wageningen

Er zijn twee mogelijkheden om dakisolatie uit te laten voeren: van binnen en van buiten. Bij isolatie van binnenuit wordt het isolatiemateriaal direct bevestigd tegen de constructie van het dak, terwijl bij isolatie van buitenaf eerst de dakbedekking eraf moet worden gehaald. Onze diensten omvatten de isolatie van platte en hellende daken, zowel van binnenuit als van buitenaf. Als je geïnteresseerd bent in dakisolatie in Wageningen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Wageningen

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Wageningen is actief in de hele gemeente. Woon je in Wageningen, Wageningen-Hoog, Nude, Binnenveld, Oranje Nassau’s Oord, De Bovenste Polder, De Plasserwaard, de Blauwe Kamer, Maneswaard, Leeuwen of in de wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.