Isolatiebedrijf Lochem

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Lochem en omstreken!

Isoleren in Lochem

Isolatiebedrijf in Lochem nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie in Lochem van jouw huis of bedrijfspand. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in het isoleren van woningen en bedrijven in het midden en oosten van het land. We werken in de hele provincie Gelderland, dus ook in Lochem helpen we jou graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kruipruimte isolatie Lochem

Kruipruimte isolatie kan aan de bovenzijde of onderzijde van een kruipkelder worden bevestigd. Wanneer dit aan de onderkant wordt geplaatst, noemen we het bodemisolatie. Door het leggen van isolatiemateriaal op de bodem, ontstaat er een droge luchtlaag en zal vocht en kou vanuit de grond niet langer via die weg de woning binnenkomen. Bovendien voorkom je hiermee ook problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte, zoals rot, schimmel en stank.

Vloerisolatie Lochem

Voor het isoleren van de vloer bestaan verschillende vormen, namelijk vloerisolatie dat rechtstreeks onder de vloer wordt geplaatst of aan de bovenzijde van de kruipruimte. De laatstgenoemde is het meest gebruikelijk. Maar mocht de kruipkelder te laag zijn, óf mocht het huis überhaupt geen kruipkelder hebben, dan kun je bij houten vloeren ook kiezen voor isolatie rechtstreek onder de vloer. In dat geval zal de vloer er wel eerst (tijdelijk) uit moeten worden gehaald. In Lochem kunnen we beide isolatievormen voor je uitvoeren.

Spouwmuurisolatie Lochem

Net als in de rest van het land is spouwmuurisolatie in Lochem ook het meest populair, al dan niet in combinatie met andere isolatiemaatregelen. Dat komt omdat spouwmuurisolatie relatief goedkoop is, zelfs nog los van de subsidie. Ook kan het in één dag uitgevoerd worden, heeft het veel effect en heb je het door de hoge energieprijzen snel terugverdiend. Daarbij houdt isolatie van de spouwmuur niet alleen warmte binnen tijdens de winter, maar ook de hitte buiten tijdens de zomer.

Gevelisolatie Lochem

Via een slechte of oude gevel kan veel warmte uit de woning ontsnappen. Dat kun je voorkomen met gevelisolatie. Bij isolatie van de gevel wordt er isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muren geplaatst. Dat heeft een isolerend effect, maar zorgt er ook voor dat de gevel er weer als nieuw uitziet. Je kunt onder andere kiezen voor afwerking met stucwerk, steenstrips of pre-fabricage. Benieuwd naar alle mogelijkheden van gevelisolatie in Lochem? Neem vrijblijvend contact op!

Dakisolatie Lochem

Een goed geïsoleerd dak kan veel energie en geld besparen. Omdat warmte naar boven trekt, gaat veel warmte namelijk verloren via het dak. dakisolatie kan voorkomen dat warmte ontsnapt en kan zowel worden toegepast bij schuine en platte daken. Je kunt kiezen voor isolatie van buitenaf of binnenuit. Wij vertellen je graag over de kosten en mogelijkheden van dakisolatie in Lochem. Neem vrijblijvend contact op voor gratis advies en een prijsvoorstel.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Lochem

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Lochem is actief in de hele gemeente. Woon je in Lochem, Almen, Barchem, Eefde, Epse, Exel, Gorssel, Harfsen, Joppe, Laren, Ampsen, Armhoede, Groot, Dochteren, Klein Dochteren, Kring van Dorth, Nettelhorst, Langen en Zwiep, Oolde, Quatre Bras, De Schoolt of in de wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.