Isolatiebedrijf Nijmegen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Nijmegen en omgeving!

Isoleren in Nijmegen

Isolatiebedrijf in Nijmegen nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Nijmegen. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in het isoleren van particuliere woningen en bedrijven in het midden en oosten van het land. We werken in de hele provincie Gelderland, dus ook in Nijmegen helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kruipruimte isolatie Nijmegen

Om de warmte binnenshuis te behouden, kan er in Nijmegen isolatiemateriaal worden aangebracht op de bodem van de kruipruimte. Dit creëert een droge, warme luchtlag die voorkomt dat koude en vocht vanuit de grond binnendringt. Als de grond vochtig of nat is, kan dit leiden tot schimmel, verrotting en onplezierige geuren. In dat geval kan het verstandig zijn om ook kruipruimte isolatie toe te passen.

Vloerisolatie Nijmegen

Als je de vloer van je woning wilt isoleren, kun je dit doen aan de onderkant van de vloer. Dit heeft als doel om vocht en koude uit de kruipruimte te weren. Hierdoor kun je energie besparen en het comfort in je huis verhogen. Als je geïnteresseerd bent in vloerisolatie in Nijmegen, aarzel dan niet om contact op te nemen voor advies of om een gratis offerte te vragen.

Spouwmuurisolatie Nijmegen

Als je in Nijmegen woont en denkt aan het isoleren van je woning, is spouwmuurisolatie een populaire optie. Dit houdt in dat het isolatiemateriaal wordt aangebracht in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Door de spouwmuur te isoleren, blijft het in de winter warm en in de zomer koel binnenshuis. Hierdoor betaal je minder voor verwarming en verkoeling.

Gevelisolatie Nijmegen

Muurisolatie, ook wel gevelisolatie genoemd, is een manier om de buitenkant van een woning in Nijmegen te isoleren. Dit is een optie voor elk huis, en er zijn verschillende materialen, kleuren, vormen en soorten afwerking beschikbaar om de gevel van je woning te isoleren. Als je wilt weten wat gevelisolatie kost, neem dan contact op voor een offerte. Dit is gratis en vrijblijvend.

Dakisolatie Nijmegen

Er zijn twee manieren om een dak te isoleren in Nijmegen: van binnen of van buiten. Bij dakisolatie van binnen wordt het isolatiemateriaal bevestigd aan de dakconstructie. Bij isolatie van buiten moet eerst de dakbedekking worden verwijderd. Wij bieden isolatie aan voor zowel platte daken als schuine daken, van binnen en van buiten. Als je geïnteresseerd bent in dakisolatie in Nijmegen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Nijmegen

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Nijmegen is actief in de hele gemeente. Woon je in Nijmegen, Lent, Koudenhoek, Vossenpels, Ooijse Schependom, Teersdijk, Dukenburg, Lindenholt of in de wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.