Isolatiebedrijf Hattem

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Hattem en omgeving!

Isoleren in Hattem

Isolatiebedrijf in Hattem nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Hattem. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in het isoleren van particuliere woningen en bedrijven in het midden en oosten van het land. We werken in de hele provincie Gelderland, dus ook in Hattem helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kruipruimte isolatie Hattem

Als je last hebt van koude lucht vanuit de bodem van je huis, kan het helpen om de bodem te laten isoleren. Dit heet bodemisolatie, maar het staat beter bekend als kruipruimte isolatie. Hierbij wordt er isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder geplaatst. Mocht je de bodem van je woning in Hattem willen isoleren, dan kunnen wij je daarbij helpen. Zeker als de kruipruimte nat of vochtig is, kan isolatie helpen tegen stank, rot en schimmel.

Vloerisolatie Hattem

Naast isolatie van de bodem kun je kiezen voor vloerisolatie. Hierbij wordt het isolatiemateriaal niet aan de onderzijde, maar aan de bovenkant van de kruipruimte bevestigd. Het effect is vergelijkbaar, want je houd hiermee kou tegen vanuit de kruipkelder. Echter heeft isolatie van de vloer wel enkele voordelen. Ben je benieuwd naar vloerisolatie in Hattem? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor advies.

Spouwmuurisolatie Hattem

Een populaire vorm van isoleren in Hattem is spouwmuurisolatie. Dit komt omdat het relatief goedkoop is en doorgaans in één dag kan worden uitgevoerd. Bovendien heeft isolatie van de spouw een groot effect: je kunt er namelijk tot wel 30% mee besparen. Isolatie van de spouwmuur houdt in dat de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur wordt gevuld met isolerend materiaal. Dit heeft als gevolg dat het in de winter langer warm blijft in huis, terwijl een geïsoleerde spouw de hitte ’s zomers juist buiten houdt.

Gevelisolatie Hattem

Woningen met oude of lelijke gevels kunnen veel baat hebben bij gevelisolatie. Hierbij wordt de gevel namelijk voorzien van een nieuw uiterlijk, terwijl deze ook nog eens geïsoleerd wordt. Zo houdt je de warmte langer in huis en ziet de gevel er ook weer als nieuw uit. Gevelisolatie is vrijwel bij iedere woning in Hattem mogelijk. Bovendien zijn er diverse afwerkingen om uit te kiezen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden en prijzen. Dat is geheel vrijblijvend.

Dakisolatie Hattem

Bij dakisolatie kun je kiezen voor isolatie van de binnenkant of buitenkant. Bij isolatie van binnenuit wordt isolatiemateriaal direct tegen het dak bevestigd en afgewerkt met gipsplaten. Dit is de meest gebruikelijke manier van dakisolatie in Hattem, maar je kunt ook kiezen voor dakisolatie van buitenaf. Dat komt eigenlijk alleen voor bij nieuwbouw, dakvernieuwing of reparatie van het dak. Wij kunnen jouw dak op beide manieren isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Hattem

Ervaring

Isolatie en advies door ervaren specialisten

Maatwerk

Goedkope prijzen en een persoonlijke offerte

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Hattem is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Hattem, De Hilst, Zandkamp, Hogenkamp, Molecaten, Villapark, Koeweg, Gelderse Dijk Hoenwaard of wijde omgeving? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.